In 2011 was ik marketing manager bij HTM. Een goed betaalde baan, die ik na goed onderling overleg vaarwel zegde. En toen sloeg de crisis toe. Ongenadig. Twee jaar later zat ik nog thuis, steeds wanhopiger op zoek naar die ene baan die toch ergens voor het oprapen moest liggen.

Ik had nog nooit zo hard gezocht, want dat was nog nooit nodig geweest. Ik was steeds van de ene in de andere functie gerold, met steeds meer verantwoordelijkheid en steeds een bijpassend salaris. Van solliciteren had ik geen kaas gegeten, blijkbaar, en ik ging op zoek naar hulp.

Goede hulp bleek bijna net zo moeilijk te vinden als een baan. Let maar op: de meeste trainingen, workshops, seminars en tips over solliciteren gaan uit van de ervaring aan de nadere kant van de tafel. Wanneer iemand feedback geeft op bijvoorbeeld je CV, doet hij of zij dat vanuit de positie van de potentiele werkgever. Of vanuit de kennis over wat de meeste werkgevers willen zien.

Vanaf 2014 heb ik een training ontwikkeld die begint waar de meeste trainingen stoppen. Sollicitatietraining voor gevorderde werkzoekenden. Ik leg niet uit hoe je een CV moet opstellen of hoe je je moet kleden. Maar ik vertel je wel hoe je in iedere stap van het sollicitatieproces je kansen kunt vergroten.


Bel voor een GRATIS kennismakingsgesprek!


Voor ik iemand in mijn training opneem plan ik áltijd eerst een kennismakingsgesprek in. Je moet immers vertrouwen hebben in mij, want alleen dan kan ik je verder helpen.Bovendien wil ik vertrouwen hebben in jou. In je motivatie. Ik wil weten waar ik je mee kan helpen en ik wil voelen dat je open staat om iets nieuws te leren. Ik wil je leren kennen!


Dennis Smits

De Wetstraat 66, 2987 AD Ridderkerk

M 06 40 50 90 29

E dennis.smits@xs4all.nl


KvK nummer