De ervaren sollicitant

SOLLICITATIETRAINING MET BAANGARANTIE!

Mijn training is met name geschikt voor degene die al wat langer serieus solliciteert of door kennis en (werk)ervaring voldoende niveau heeft om zich te richten op het volgende level van de kunst van efficiënt solliciteren. Ook als dit tot op heden tot onvoldoende succes heeft geleid. Of misschien wel juist dan.


Een kennismakingsgesprek is dan ook een vast onderdeel. In dit gesprek kan worden getoetst of ik de juiste trainer ben, of mijn programma aansluit bij de wensen én of de kandidaat geschikt is.

Iedere kandidaat krijgt ook de gelegenheid voor een evaluatiegesprek. Dat is belangrijk voor mij, ik leer er van. En het kan belangrijk zijn voor de kandidaat wanneer een vervolgetraject gewenst is.

Voor kandidaten die echt willen durf ik de garantie uit te spreken, iedereen binnen afzienbare tijd weer aan werk te kunnen helpen.

Bel voor een GRATIS kennismakingsgesprek!


ken jezelf

Solliciteren is verkopen. En dus moet je weten wat je in je assortiment hebt. Ik maak hierbij uitgebreid gebruik van kernkwadranten.

  • breng tientallen kwaliteiten in kaart
  • geeft inhoud aan containerbegrippen
  • hoe gebruik je het in sollicitatiegesprekken

en het maakt ook nog eens perfect duidelijk waar het gevaar van burn-out schuilt.

ALTIJD EERST BELLEN!

Na mijn training snap je waarom je altijd moet bellen vóór je gaat solliciteren. Ook al durf je niet, ook al twijfel aan het nut hiervan en ook al weet je niet wat je moet vragen. Want dát ga ik namelijk uitleggen.

40% vindt werk
binnen 4 maanden

Van alle ervaren sollicitanten die ik heb getraind is de training alleen voldoende om succesvol verder te solliciteren. Meer dan een derde van alle kandidaten vind op eigen kracht snel een baan. Wie kiest voor een individueel na-traject krijgt van mij zelfs een garantie op het vinden van een nieuwe baan.