startende ondernemers & andere zzp'ers

Als startende ondernemer op sollicitatietraining? Dat klinkt misschien niet logisch. Veel kleine ondernemers zijn zelfs voor zichzelf begonnen omdat ze juist níet meer wilden solliciteren. Maar in praktijk doen zzp'ers vaak niet anders dan solliciteren, zeker wanneer in dienstverlening wordt gewerkt. En dus zijn veel tips en technieken voor sollicitanten heel bruikbaar voor ondernemers. Mijn programma is met name geschikt voor startende ondernemers.

BRANDING

Wie voor zichzelf begint gunt zich vaak helemaal niet de tijd om na te denken over het gewenste merk, zeker wanneer het gaat om zzp'ers. Maar juist dan kan het van doorslaggevend belang zijn. Wanneer een merk eenmaal is gevormd is het erg moeilijk en soms zelfs kostbaar om dat nog te wijzigen. Laat mij je op een eenvoudige manier inzicht verschaffen over het belang van het maken van keuzes.

Acquisitie

Heb je moeite met acquisitie? Er valt veel over te zeggen en er zijn ongelooflijk veel verkooptrainingen te vinden. In mijn training ligt de nadruk op de salesfunnel, op de hou, wef en wep, en op het succesvol afronden van verkoopgesprekken.

Verkoop

Wanneer de verkoop is gesloten is het tijd om te onderhandelen. Valt er niets te onderhandelen? Ik durf te wedden van wel!